Popis
Sůl z Mrtvého moře se udí studeným kouřem z bukového dřeva až 160 hodin, výsledkem čehož je intenzivní aromatická vůně a chuť. Tento způsob uzení soli pochází z dob Vikingů a přetrval až do dnes. Připomíná outdoorové opékání a vše s tím spojené. Sůl má nádhernou zlatohnědou barvu.
Touto solí ochucené potraviny, zelenina, steak nebo celá řada vegetariánských výrobků získá velmi snadno jemně uzenou chuť.
Samozřejmostí je vynechání jakýchkoliv umělých přísad, éterických olejů, prostředků proti spékání. Je to jedna z mála přírodně uzených solí na trhu.
Složení:> 97,5% NaCl, 0,01% Ca, 0,01% Mg, 0,07% SO4, vlhkost: 0,05%
Balení: mlýnek, 110g
Podobné produkty
Hmotnost | 0.15 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář