JOLOKIA MASH (100 ML)
Pálivost 7/10
Naga Bhut Jolokia mash
| Kategorie: | PÁLIVÉ OMÁČKY | 
|---|---|
| Chilli paprička: | Carolina Reaper | 
| Pálivost: | 7 / 10 | 
| Země původu: | Anglie | 
Chceš poznat pálivé tajemství ukryté v Tvé oblíbené čili omáčce? Čili mash! Mash je základ většiny světoznámých omáček a jestli jsi někdy chtěl zkusit vyrobit vlastní pálivou omáčku, tak toto je přesně ono.
Proč Fermentace?
Jde o čerstvé pomleté papričky (většinou 85-90% z finálního produktu) spolu so solí, které se nechají fermentovat 2-6 měsíců. Chuť dužiny a kůže papriček se spojí, aby při vaření poskytly intenzivní a bohatou chuť.
Výsledkem je kaše (mash) se stabilním pH, připravená na další zpracování a na použití v omáčkach, salsách, a jiných přísadách po celý rok, s konstantní úrovňí pálivosti.
Složení: Naga Bhut Jolokia, sůl, kys. octová
Pálivost: 7/10
Objem: 100 ML
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

 
 
                         
                         
                         
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                         
                         
                         
                        