CAROLINA REAPER PIŠTA XXL 250g
Pálivost: 10/10
Za studena odšťavněná paprička Carolina Reaper s trochou soli. Všechna vůně a pálivost chilli papričky je zachovaná. Univerzální použití.
| Kategorie: | KEČUPY, ŠŤÁVY A PESTO | 
|---|---|
| Chilli paprička: | Carolina Reaper | 
| Pálivost: | 10 / 10 | 
| Země původu: | Slovensko | 
| Položka byla vyprodána… | |
Inspirováni klasikou z jižního Slovenska jsme pro Tebe vyrobili o něco extrémnější verzi - v hlavní roli pálivá paprička, Carolina Reaper.
Ihned po utrhnutí se papričky za studena odšťavní, přidá se trocha soli a celá várka projde sterilizací. Výborná vůně, velmi silná pálivost a dlouhá trvanlivost. Dávkování podle chuti, ale pozor! Né ze srandy má tato minibomba pálivost 10/10.
Pálivost: 10/10
Složení: 85% papričky Carolina Reaper, 15% sůl,
Váha: 250g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
                    
                        5,0
                    
                    
                        
                                                
                    
                                                
                    
                                                
                    
                                                
                    
                                                
                    
    
            
                                1 hodnocení
                    
                    
                
                                        
                    Přidat hodnocení
                
                    
                            
                                5
                            
                            
                        
                        
                            
                                4
                            
                            
                        
                        
                            
                                3
                            
                            
                        
                        
                            
                                2
                            
                            
                        
                        
                            
                                1
                            
                            
                        
                        Výpis hodnocení
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

 
 
                         
                         
                         
                         
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                         
                         
                         
                        