14 hodnocení

MYCHILLI OMÁČKA MANGO MARACUJA (185 ML)

Vysoce pálivá ovocná omáčka.

Můžeme doručit do:
7.5.2024
Skladem
Kód: 8998
Značka: My-Chilli
199 Kč
Kategorie: MY-CHILLI OMÁČKY
Pálivost: 4 / 5
Země původu: Česká republika

Mate rádi omáčky kde je hlavní složkou tropické ovoce? Tak potom je tato majda dělaná přímo pro Vás. No řekněte: mango, maracuja, ananas a šťáva z calamansi - malé asijské limetky. Vše 100% ovocné pyré zpracované přímo v zemi, kde tyhle parádní kousky ovoce rostou, bez přídavku třeba jen gramu cukru. Jen ovoce a chilli.

Složení: mangové pyré 35%, maracujové pyré 35%, chilli (Habanero Yellow), ananasová šťáva, calamansi šťáva z koncentrátu, chilli (Trinidad Scorpion Yellow), pektin, konzervant: sorban draselný, směs koření 

Více o My-Chilli:

Stručně a jasně - dva kámoši, kteří se s podporou rodin pustili do podnikání v gastro byznysu. Žijí na jižní moravě, kde také často nakupují suroviny pro výrobu, od místních farmářů. Firmu založili s naprosto minimálními investicemi, osmilitrovým hrncem na omáčky, vařečkou, ručním tyčovým mixérem a zásobou chilli paprik z desetimetrové zahrádky. Jo, a s obrovským nadšením :-).

Dnes má hrnec s automatickým míchadlem objem 100 litrů, profesionální gastro mixér vypadá spíše jako zbíječka a za jeden den spotřebují tolik chilli, kolik nám dříve stačilo na měsíc. Celý byznys se snaží řídit dle jednoduchého hesla: " dělej jak nejlíp umíš, a chovej se tak, jak bys sám chtěl, aby se k tobě chovali ostatní".

V průběhu času jsme se setkali s nejrůznějšími celebritami ať už v klasickém showbusinessu, v gastru, nebo velikány světa hotsaucek.

Natáčení pořadu Česko vaří s Pohlreichem

Vaření omáčky se Zdeňkem Pohlreichem pro jeden z jeho pořadů.

Cajohn's, kmotr všech hotsaucek

Setkání s kmotrem všech chilli omáček Johnem Hardem alias Cajohn's

Ed Currie, šlechtitel toho času nejpálivější chilli papričky na světě - Carolina Reaper

Ed Currie, šlechtitel toho času (k dubnu 2016) nejpálivější papričky na světě - Carolina Reaper.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: