Popis
Další z troj-kombinace Classics Edition.
Není milovníka chilli, který by neznal klasiku Sweet Thai Chilli, aneb sladké thajské chilli omáčky. Její nejrůznější varianty najdete prakticky v každém obchodě či asijském bistru.
My-Chilli ji udělali, jak už je u nich ve zvyku, po svém a poctivě, s trochou papriček Chipote, které daly omáčce jemně nakouřený tón, ale i s čerstvými Habanero papričkami, díky kterým získává omáčka další úroveň chuti, ale i vyšší pal oproti její běžné variantě. Pořád je ale pálivost nastavena tak, abyste si ji mohli s klidem nalít na jídlo a nemuseli se obávat, že už nic než chilli neucítíte.
Zkuste ji na kuřecím mase, nebo na grilovaném sýru. Karamba! :-)
Složení: cukr, voda, ocet, paprika, chilli: Habanero Yellow + Chipotle (3,22%), česnek, sůl, zahušťovadlo: Xanthan, přírodní kouřové aroma.
Více o My-Chilli:
Stručně a jasně - dva kámoši, kteří se s podporou rodin pustili do podnikání v gastro byznysu. Žijí na jižní moravě, kde také často nakupují suroviny pro výrobu, od místních farmářů. Firmu založili s naprosto minimálními investicemi, osmilitrovým hrncem na omáčky, vařečkou, ručním tyčovým mixérem a zásobou chilli paprik z desetimetrové zahrádky. Jo, a s obrovským nadšením :-).
Dnes má hrnec s automatickým míchadlem objem 100 litrů, profesionální gastro mixér vypadá spíše jako zbíječka a za jeden den spotřebují tolik chilli, kolik nám dříve stačilo na měsíc. Celý byznys se snaží řídit dle jednoduchého hesla: " dělej jak nejlíp umíš, a chovej se tak, jak bys sám chtěl, aby se k tobě chovali ostatní".
V průběhu času jsme se setkali s nejrůznějšími celebritami ať už v klasickém showbusinessu, v gastru, nebo velikány světa hotsaucek.
Vaření omáčky se Zdeňkem Pohlreichem pro jeden z jeho pořadů.
Setkání s kmotrem všech chilli omáček Johnem Hardem alias Cajohn's
Ed Currie, šlechtitel toho času (k dubnu 2016) nejpálivější papričky na světě - Carolina Reaper.
Podobné produkty
Hmotnost | 0.9 kg |
Pálivost | 2 / 5 |
Země původu | Česká republika |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.