Novinka
 

CHLAPSKÁ HOŘČIČNÁ OMÁČKA (185 ML)

1 hodnocení
 

Chutná vám naše Hořčičná omáčka s medem, ale je na vás příliš jemná?  Tahle drsnější verze je přímo pro vás!

Dostupnost Skladem
179 Kč
   
Výrobce My-Chilli
Kategorie PÁLIVÉ OMÁČKY
 

Místo medu Sladový výtažek, ze kterýho se dělá pivo. Tymián z medové verze jsme pro změnu nahradili pořádnou porcí rozmarýnu a šalvěje. Pálivost zajišťuje Trinidad Scorpion

Složení: Hořčice (56%), ocet, sladový výtažek, třtinový cukr, pyré z chilli (Trinidad Scorpion red, ocet), sójová omáčka (obsahuje lepek), hořčičné semeno, přírodní kouřové aroma, chilli sušené uzení (Chipotle), směs koření.  

3.místo v soutěži Výrobek roku, Chillibraní 2017!

Více o My-Chilli:

Stručně a jasně - dva kámoši, kteří se s podporou rodin pustili do podnikání v gastro byznysu. Žijí na jižní moravě, kde také často nakupují suroviny pro výrobu, od místních farmářů. Firmu založili s naprosto minimálními investicemi, osmilitrovým hrncem na omáčky, vařečkou, ručním tyčovým mixérem a zásobou chilli paprik z desetimetrové zahrádky. Jo, a s obrovským nadšením :-).

Dnes má hrnec s automatickým míchadlem objem 100 litrů, profesionální gastro mixér vypadá spíše jako zbíječka a za jeden den spotřebují tolik chilli, kolik nám dříve stačilo na měsíc. Celý byznys se snaží řídit dle jednoduchého hesla: " dělej jak nejlíp umíš, a chovej se tak, jak bys sám chtěl, aby se k tobě chovali ostatní".

V průběhu času jsme se setkali s nejrůznějšími celebritami ať už v klasickém showbusinessu, v gastru, nebo velikány světa hotsaucek.

Natáčení pořadu Česko vaří s Pohlreichem

Vaření omáčky se Zdeňkem Pohlreichem pro jeden z jeho pořadů.

Cajohn's, kmotr všech hotsaucek

Setkání s kmotrem všech chilli omáček Johnem Hardem alias Cajohn's

Ed Currie, šlechtitel toho času nejpálivější chilli papričky na světě - Carolina Reaper

Ed Currie, šlechtitel toho času (k dubnu 2016) nejpálivější papričky na světě - Carolina Reaper.

 

Podobné produkty

Krajina původu Česká republika
Pálivost 7 / 10

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: